DMVO / NYHEDER FRA EMVO

NYHEDER FRA EMVO

Her kan du se seneste nyt fra EMVO

12.06.19

Nyhedsbrev fra EMVO
I dette nyhedsbrev beretter Leonie Clarke, General Manager af MVO Irland, om erfaringerne med den irske implementering af FMD. Læs mere her.

24.05.19

Nyhedsbrev fra EMVO

I dette nyhedsbrev beretter Ricardo Valente, General Manager af MVO Portugal, om erfaringerne med den portugisiske implementering af FMD. Læs mere her.

10.05.19

Nyhedsbrev fra EMVO

I dette nyhedsbrev deler Kristina von Sydow, fra den svenske NMVO, erfaringer fra den svenske implementering af FMD. Læs mere her.

29.04.19

EMVO udgiver nyhedsbrev hver 14. dag.

Fra april måned vil EMVO udgive nyhedsbrev hver 14. dag med henblik på at give indblik i EMVO aktiviteter. Læs mere her.

08.04.19

Orientering fra EMVO

OBS på angivelse af udløbsdato i den europæiske hub såvel som på pakning. Alle producenter og parallelimportører bør være opmærksomme på, at udløbsdatoen på pakningens 2D Data Matrix kode skal være identisk med det der uploades til den europæiske hub. Læs mere her.

05.04.19

Orientering fra EMVO

EMVO tilråder samtlige producenter og parallelimportører til at kontakte den relevante NMVO i tilfælde af alarmer - også hvis de skyldes End-User software eller fejlkonfigurering af scannere. Læs mere her.

​Se mere på www.emvo-medicines.eu