DMVO / Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Her kan du læse seneste nyheder fra DMVO

29.05.20

Der er i uge 20 kommet 63 produkter med 2´er markering i taksten/datafilen. En 2’markering i taksten betyder, at der ikke længere findes pakninger på markedet af denne produkt-type frigjort før Direktivet om forfalsket medicin trådte i kraft, hvorfor en alarm skal investigeres og pakning tilbageholdes så længe denne investigering pågår.  

28.04.20

Den modtagne feedback fra stakeholdere og samarbejdspartnere i forbindelse med kundetilfredshedsundersøgelsen har været værdifuldt og har givet DMVO en bedre indsigt i, hvad der er behov for og hvad vi kan blive bedre til. Med udgangspunkt i de kommentarer, som DMVO har modtaget, er en række aktionspunkter udpeget, hvoraf nogle er angivet nedenfor: 

•    Aktivt mere deling af tendenser fra andre EU lande
•    Hyppigere opdatering og understregning af nye Q&A på www.dmvo.dk 
•    Mere dybdegående oplys om alarmproceduren 
•    Bredere information til stakeholdere, gerne i dialog-form

27.03.20

DMVO fortsætter arbejdet med investigering og nedbringelse af alarmer, og vil gerne understrege vigtigheden af at fortsætte med verificeringen af receptpligtige lægemidler under COVID-19 pandemien. Dette understøttes af Kommissionen, som udtrykker bekymring over det stigende antal af tilbud online for falske produkter til behandling af COVID-19. Gennem fortsat verificering forud for udlevering af et lægemiddel til patienten, sikres det, at de forfalskede lægemidler holdes ude af den legale forsyningskæde.

28.02.20


28.01.20

Caps Lock kan udløse skannerfejl. Skannere med tilkobling til et tastatur kan misvisende og uforsætligt udløse alarmer, hvis ”CAPS LOCK” er slået til.

11.12.19

Registrerings- og årligt gebyr til DMVO 2020.

06.11.19

Opgradering af Dansk Medicin Verifikation System (DMVS)

27.09.19
Alarm notifikation i nyt format for Onboarding Partner (OBP).

30.08.19